“Praznici sa prijateljima” od 17. decembra u Beopolisu

Novogodišnji i božićni praznici ne bi bili prava svetkovina bez naše tradicionalne manifestacije „Praznici sa prijateljima”, koja počinje 17. decembra u holu Doma omladine Beograda. Na taj dan, Beopolis će obeležiti i 22. rođendan u društvu čitalaca, izdavača i retkih i dragocenih knjiga.

Knjižara Beopolis je u saradnji sa prijateljima izdavačima, a učestvuje bezmalo 25 kuća, pripremila za svoju čitalačku publiku svakojake knjiške poslastice. Biće specijalnih popusta na određene naslove i izdanja, ali i standardnih popusta od 10 do 55%, kako u knjižari, tako i na našem sajtu.

Pošto je ovo vreme darivanja, brige o drugima, podrške i zahvalnosti, mi u Beopolisu bićemo kao i uvek prava smernica za vas u odabiru prazničnog poklona.

U skladu sa epidemiološkom situacijom, ovogodišnji „Praznici sa prijateljima” proteći će bez pratećih programa, promocija i velikih okupljanja.

Manifestacija će trajati do 14. januara 2022. godine, a knjižara u holu Doma omladine biće otvorena svim danima osim nedeljom.