Mali sajam knjiga od 21. oktobra do 5. novembra

Kad pomislimo na jesen, mi knjigoljupci pomislimo i na naš najbitniji praznik – praznik knjige. Ove godine, od 21. oktobra do 5. novembra, naša knjižara okupiće 30 izdavača iz Srbije i regiona i obeležiće desetogodišnjicu Malog sajma knjiga u Beopolisu.

Sajamski popusti na koje možete računati kreću se od 10 do 85%, u zavisnosti od toga da li ćete se odlučiti za pojedinačne naslove ili uparene knjige i komplete.

Fabrika knjiga produžiće svoje rođendanske akcije, te vas čekaju popusti od 20% na pojedinačna izdanja, popusti do 85% na uparene knjige i komplete, ali i mogućnost da kupite 3 vredna naslova za 999 dinara.

I ove godine Plato izdavaštvo obradovaće sve ljubitelje i ljubiteljke knjiga sa popustom od 25% na sva izdanja, dok će Biblioteka XX vek odobriti popust od 20% na sve knjige osim na one koje već možete pazariti po ceni od po 275 dinara.

Blum izdavaštvo, Darma books, Fedon, Geopoetika, Hoplit, Karpos, Književna radionica Rašić, Logos, LOM, Mastilo, MostArt Jugoslavija, Odysseus, Radni sto, Raštan, Rende, Sandorf, Tanesi pripremili su za vas popust od 20%, dok je FMK odlučio da vam omogući da po povlašćenoj ceni nabavite 55 naslova. Tu vas čekaju 3 knjige za 1200 dinara, ali i popusti 20–40% na tridesetak naslova.

Od izdavačkih kuća IPC Media, PPM Enklava, Futura publikacije, Multimedijalni institut i Rekonekcija možete očekivati popust od 15% na sva izdanja, dok naslove kuća Biblos, Bukefal, Clio, Otačnik i Psihopolis možete kupiti sa popustom od 10%.

Ukoliko želite da negujete istraživački duh, da se u miru družite s knjigama ili pak da potražite naslove izdavača kojih neće biti na tradicionalnom Sajmu knjiga u Beogradu, s radošću vas očekujemo.

Sajamski popusti važe kako na našem sajtu, tako i u našoj knjižari u holu Doma omladine Beograda.