Arhipelag: Napravite svoj izbor

Nikada nije kasno da napravite svoj izbor. Da osmislite kako će vam naredni dani izgledati, kojim ćete se putevima kretati ili šta ćete tokom jeseni čitati.

Kako biste imali što više mogućnosti da birate, Izdavačka kuća Arhipelagi knjižara Beopolis pripremili su za vas, od 9. do 30. septembra, specijalnu akciju – NAPRAVITE SVOJ IZBOR.

Od 20 izdvojenih knjiga savremenih svetskih i domaćih književnika i književnica moći ćete da odaberete 3 knjige za 999 dinara. Ukoliko poželite više od 3 knjige, svaki sledeći naslov obuhvaćen akcijom koštaće vas samo 333 dinara.

Među tih 20 naslova čekaju vas romani, zbirke priča i knjige eseja autora kao što su Hugo Klaus, Toni Liversejdž, Mileta Prodanović, Srđan V. Tešin, Roman Simić i Laslo Blašković. A među vašim kompletima naći će se mnoga izdanja koja su dobila važne književne nagrade.

Svi one koji vole Arhipelagova izdanja, obradovaće se vesti da su i sve ostale knjige ovog beogradskog izdavača na popustu 10%.

Moto koji često čujemo iz Arhipelaga kaže: „Nije sve loše, dobre su knjige”. Pošto su neke od tih dobrih knjiga na velikom popustu, sigurni smo da vam neće biti teško da odaberete.