Julski talas popusta u Beopolisu

Kuda god da vas putevi vode ovog leta, stvarni ili imaginarni, sigurni smo da će jedna od vaših usputnih stanica biti naša knjižara. Od 11. do 30. jula – Beopolis će biti vaša oaza u kojoj će vas s dobrodošlicom čekati JULSKI TALAS POPUSTA.

Pripremili smo za vas izvanredne knjige iz društvene teorije, humanistike i savremene književnosti, a nismo zaboravili ni na putopise. Vrlo dobro znamo šta vas inspiriše, podstiče na razmišljanje i otvara vam nove perspektive. A znamo i koliko duhovni izazovi i intenzivni doživljaji, kao i prepuštanje odmoru i čitanju, mogu usporiti vreme – produžiti ovo leto bar na neki čas.

Beopolisov JULSKI TALAS donosi vam popuste od 20% na knjige izdavačkih kuća Karpos, Fedon i Tanesi, dok vas popust od 10% čeka na omiljene naslove IK LOM

https://www.beopolis.rs/shop/?filter_akcije=julski-talas-popusta

Uz ovu dobru vest, podsećamo vas da su izdanja Fabrike knjiga na popustu od 10 do 85%, u zavisnosti od toga da li birate pojedinačne naslove ili uparene knjige i komplete. A kao što znate, izdanja Geopoetike, Platoa i Bukefala u našoj knjižari možete naći na trajnom popustu od 20%, dok su naslovi Biblosa, Psihopolisa i IP Clio sniženi 10%.

Sve akcije važe kako u našoj knjižari u holu Doma omladine Beograda, tako i na našem sajtu www.beopolis.rs.

Sa radošću birajte svoju letnju lektiru i neka vas nove knjige, kojima ćete osvežiti kućnu biblioteku, vode ka novim idejama i čitalačkim iskustvima.

Neka snaga reči transformiše našu stvarnost nabolje!