Mali sajam knjiga od 22. oktobra do 5. novembra

Jesen može da protekne bez mnogo čega, ali ne i bez svojevrsne svetkovine pisane reči – sajma knjiga. Zato naš deveti Mali sajam knjiga počinje u subotu 22. oktobra od 12 sati i trajaće do subote 5. novembra.

Pozivamo vas na druženje, istraživanje, kao i na prikupljanje knjiške zimnice!

Ove godine na Beopolisovom mini-sajmu učestvovaće više od 30 izdavača. Neki od njih će se pojaviti i na tradicionalnom Sajmu, a neki će izlagati svoja izdanja samo kod nas, te se osećamo privilegovano.

Najbitnije od svega – popusti su sajamski i kreću se od 10 do 85%, u zavisnosti od toga da li je reč o pojedinačnim naslovima ili uparenim knjigama i kompletima.

Plato izdavaštvo je ljubitelje i ljubiteljke knjiga iznenadio sa 25% popusta na kompletnu knjišku ponudu, a Fabrika knjiga sa 25–50% na pojedinačna izdanja, dok uparene knjige i knjige u kompletima možete kupiti sa popustom koji ide do 85%.

Sa 20% popusta na naslove iz njihovih izdavačkih radionica obradovaće vas Aréte, Atos, Biblioteka XX vek, Blum izdavaštvo, Bukefal, Bulevar books, Darma books, FMK, Fedon, Geopoetika, Hoplit, Karpos, Književna radionica Rašić, Logos, LOM, Mastilo, MostArt Jugoslavija, Partizanska knjiga, Radni sto, Raštan izdavaštvo, Rende i Tanesi.

Akademska knjiga, Biblos, Clio i Otačnik obezbedili su za vas 10% popusta, dok su Booka, PPM Enklava, Futura publikacije, Kontrast, Psihopolis i Rekonekcija odobrili 15% popusta na svoja izdanja.

Napravite spiskove ili se upustite u avanturu biranja knjiga, a mi vas sa radošću i nestrpljenjem čekamo u holu Doma omladine (ponedeljak–petak 10–21, subota 12–20), kao i na sajtu. Top of Form