Fabrika knjiga: 20 dana za 20 godina

Fabrika knjiga već dve decenije bira izdanja koja su tu da bi nas promenila, da bi nam ukazala na različita tumačenja istorije i društveno-političkih dešavanja. Da bi nam pružila okvir za drugačije sagledavanje stvarnosti, a samim tim i nas samih. 

Za tako nešto potrebno je hrabrosti, istrajnosti i nepristajanja na kompromis – ni sa sobom, ni sa drugim. 

Zato 20. rođendan Fabrike knjiga u Beopolisu ne proslavljamo jedan dan, već 20 dana. Biće to 20 DANA ZA 20 GODINA, a obeležavanje jubileja trajaće od 4. do 23. oktobra i doneće vam mnoštvo popusta i iznenađenja.

Pored dosadašnjih kompleta i uparenih knjiga, nedavno dopunjenim i novim naslovima, koji su na popustu do 85%, čekaju vas i sva pojedinačna izdanja ovog beogradskog izdavača na popustu od 20%.

https://www.beopolis.rs/shop/?filter_izdavac=fabrika-knjiga

Tokom rođendanskih dana Fabrike knjiga u Beopolisu čekaće vas i urednički izbor od bezmalo 50 vrednih naslova, te ćete imati prilike da birate 3 knjige za 999 dinara.

https://www.beopolis.rs/shop/?filter_akcije=tri-knjige-za-999-dinara

Fabrikine knjige pozivaju na promišljanje, odgovornost i empatiju, a pripadaju kako društvenim i humanističkim naukama, tako i lepoj književnosti i književnosti za decu. Među njima se nalaze mnogi naslovi čija su vizuelna rešenja ili prevodi za ovih 20 godina nagrađivani različitim priznanjima.

Naštelujte vaše dobro raspoloženje i ne propustite Fabrikino rođendansko slavlje! 

Akcija 20 DANA ZA 20 GODINA važi kako u našoj knjižari u holu Doma omladine Beograda, tako i na sajtu beopolis.rs.